Den Breejen Interieur adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Sterk team, geïnspireerd om van jouw interieur een beleving te maken...

We dress your home..

Een huis aankleden is een vak. Daarom hebben we een team van adviseurs voor jou met jarenlange ervaring. Dat maakt het voor jou overzichtelijk en betrouwbaar. Van links naar rechts: Bianca, Berty, Maarten, Teunie en Hans.


Maak een afspraak

De historie van Den Breejen Interieur

Wij zijn een echt familiebedrijf en al sinds 1900 gevestigd in het hart van Boven-Hardinxveld. Door meer dan 100 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van eersteklas advies. Al geruime tijd zijn wij officieel Vivante dealer. Deze woonwinkelformule geeft u meer keus uit kwaliteitsproducten tegen prima prijzen voor het raam, op de vloer, tegen de wand en een mooie en exclusieve collectie woonaccessoires.

Den Breejen Interieur neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Den Breejen Interieur adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan De Buurt 60 in Boven Hardinxveld vind je onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort.


info@denbreejeninterieur.nl

De grote merken van Den Breejen Interieur

Bij Den Breejen Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Artelux
De Ploeg
Kendix
A House of Happiness