Aluminium jaloezieën

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment aluminium jaloezieën voor elke ruimte. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

 

Doordat een jaloezie omhoog en omlaag, maar ook open en dicht kan, is het een multifunctioneel product. Je regelt zelf de lichtinval en doorkijk. De jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en vochtbestendig, dus ook ideaal voor in de badkamer. Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met diverse lamelbreedtes. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen. Om je jaloezie extra persoonlijk te maken, ga dan voor een bijpassende of contrasterende ladderband. Wil je extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare plaatsen, dan kun je kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren