Dessin Gordijnen

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment gordijnen voor elke ruimte in huis.

 

Dessin stoffen zijn smaakmakers in je interieur voor gordijnen of vouwgordijnen. Wil je interieur naar een hoger niveau tillen? Dan zijn gordijnen met een mooi dessin wel iets voor jou! Uit de collectie gordijnstoffen bij Den Breejen Interieur vind je een enorm aanbod met uiteenlopende dessins. Daarmee kunnen we elke stijl creëren die u maar wenst. Met klassieke ontwerpen en dessins. Of extravagante patronen tot krachtige geometrische vormen. Waanzinnig moeilijke patronen van exotische bloemen, vogels en vlinders in de meest fantastische kleuren. Of maak een statement van je gordijnen door ze een glanzende voering te geven met een mooi gekozen kleur uit de print. Of kies voor stoffen die zijn bedrukt op pure zijde, katoen en damast in neutrale witte en champagne kleuren. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Kendix, De Ploeg, A House of Happiness en Artelux.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren