Frisé tapijt

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment frisé tapijt voor elke ruimte.

 

Frisé tapijt heeft in elkaar gedraaide of getwijnd garen. Het is een tapijt met een gesneden lussenpool die korter is dan de saxony. Hierdoor ontstaat een verwarde en levendige structuur zonder de hoge poolhoogte van de shag. Door de verwarde structuur zijn looppaden minder goed zichtbaar zodat dit tapijt ook in ruimten met een hoge loopfrequentie kan gebruikt worden. Dit is ook geschikt voor trappen, gangen en kinderkamers. Een frisé tapijt is zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Bonaparte, Desso, Parade en Interfloor.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren