Inbetween Gordijnen

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment inbetween gordijnen voor elke ruimte in huis.

 

Inbetween is een alternatief voor vitrage. Past vitrage niet bij jou? Of ben je op zoek naar iets meer privacy? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel iets voor jou! Het is een luchtige tussenvorm met een prachtige lichtval, het verzacht het daglicht. Het geeft iets meer privacy dan transparante vitrages. “Inbetween” staat namelijk voor ertussenin. Een leuk voordeel van de inbetweens is dat er verschillende dessins mogelijk zijn. De motieven en patronen variëren van modern tot klassiek. Zo is er altijd iets wat bij je interieur past! Bij Den Breejen Interieur hebben we een breed aanbod van inbetween gordijnstoffen. Ook mooi te combineren met raamdecoratie. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Kendix, De Ploeg, A House of Happiness en Artelux.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren