Laminaat

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment laminaat voor elke ruimte in huis.

 

Laminaat is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Laminaat vloeren bestaan uit vier verschillende lagen. Eerst een transparante, slijtbestendige bovenlaag. Als tweede een decorlaag, de derde laag is een vochtbestendige HDF-kernplaat. En de laatste laag is een tegenlaag, die ervoor zorgt dat hij niet zal kromtrekken of doorzakken. (wanneer het correct geplaatst en onderhouden word). We hebben laminaat van hoge kwaliteit met een perfecte uitstraling. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse sfeer? Wij helpen je graag bij de keuze. Wij hebben laminaat van het merk quickstep.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren