Paneelgordijnen

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment paneelgordijnen voor elke ruimte in huis. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze staan erg mooi voor grote ramen of schuifpuien, maar kunnen ook heel goed functioneren als kastdeur, of op een speelse en creatieve manier een ruimte opdelen in twee. Maak je paneelgordijn uniek door voor verschillende kleuren in een paneelgordijn te kiezen of kies voor een print. De uni- en structuurstoffen combineren prachtig. Je kunt ook kiezen voor een transparante of verduisterende versie. De finishing  touch geef je door het toevoegen van baleinen. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven je schuifgordijn een strakke design uitstraling.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren