Plissé- en dupli gordijnen

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. Houd u van modern, klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment plissé-en dupli gordijnen voor elke ruimte in huis. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

 

Plissés en dupli bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. De zigzag plooien geven deze gordijnen zowel een strakke als elegante uitstraling. Plissé- en dupli gordijnen zijn nagenoeg gelijk aan elkaar, maar de stof verschilt. Een plissé stof bestaat uit een geplisseerde stof.  Een duplistof is opgebouwd uit twee stoffen, die samen een honinggraat vormen. Plissé- en dupligordijnen hebben hierdoor elk een eigen uitstraling. De collectie plissé- en dupligordijnen bevat een uitgebreid aanbod aan stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend, in alle kleurgroepen. U kunt kiezen voor een Top-down-bottom-up systeem daarmee kan je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. Wilt u extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare plaatsen, dan kunt u kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Wilt u ze gemonteerd hebben? We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren