PVC Vloeren

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment PVC voor elke ruimte.

 

PVC vloeren zijn bijzonder sterk en onderhoudsvriendelijk.  Of je het nu op je slaapkamer wilt of op je  kantoor, PVC leent zich uitstekend voor beide situaties. Daarnaast is het goed te combineren met vloerverwarming.  De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een dryback of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click verbinding worden de stroken met een click verbinding aan elkaar gemaakt. Een clickvloer wordt dus niet verlijmd aan de ondergrond. In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren voor een minimum aan loopgeluiden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken, zoals mFLOR en Forbo.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren