Saxony tapijt

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment tapijt voor elke ruimte.

 

Saxony tapijten zijn hoogpolige tapijten. Ze zijn gemaakt van meerdere garens die in elkaar zijn gedraaid, wat het tapijt een vol en elegant uiterlijk geeft. Een saxony tapijt heeft langere polen dan een frisé tapijt en ziet er minder compact uit. De weelderige afwerking maakt het tapijt perfect voor een luxe levensstijl. Wanneer uw voeten het tapijt raken zal de prachtige zachte laag garens ze warm houden. Saxony tapijten kunnen worden toegepast voor uiteenlopende toepassingen in huis. Voetafdrukken en strepen van het stofzuigen zijn zichtbaar op het tapijt. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Bonaparte, Desso, Parade en Interfloor.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren