Shutters

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment shutters voor elke ruimte in huis. Van zoals o.a. het merk Cedeko en Zonnelux.

 

Met shutters kun je perfect het daglicht en privacy regelen! Shutters zijn al eeuwen geleden bedacht, maar vandaag de dag zijn ze nog steeds te zien in het straatbeeld. Ze zijn praktisch en bijzonder sfeervol. Of je het nu wilt voor je badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Shutters passen altijd. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaal je zelf de uitstraling. Je kunt kiezen uit 2 types railsystemen, een vouwrailsysteem of een schuifrailsysteem. Bovendien worden ze helemaal op maat gemaakt.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren