Uni gordijnen

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment uni gordijnen voor elke ruimte in huis.

 

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw woning. Zijn ze dicht, dan zie je er helemaal niets doorheen en geven ze een hoge mate van privacy. Ze beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Bij Den Breejen interieur vind je een uitgebreid assortiment van uni gordijnen. Zoals gordijnstoffen met tinten in neutrale kleuren, waaronder meerdere wit-tinten, zandkleuren en vergrijsd linnen. opvallende contrasten en gedurfde combinaties. Of een gordijnstof met glans, dit doet al heel veel als het gaat om een luxe, rijke maar ook warme uitstraling van uw interieur. Daarnaast hebben we ook glanzende stoffen met details van metallic, goed te combineren met eigentijdse meubels. Of denk aan stoere denim- achtige kwaliteiten met een gewassen uitstraling. Daarnaast kun je kiezen uit diverse plooien. Bij Den Breejen Interieur hebben we een breed aanbod van uni gordijnstoffen. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Kendix, De Ploeg, A House of Happiness en Artelux.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren