Vouwgordijnen

Den Breejen interieur heeft de vakkennis en ervaring. Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment vouwgordijnen voor elke ruimte in huis. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

 

Wil je sfeer en uitstraling met het gemak en flexibiliteit van een rolgordijn? Dan is een vouwgordijn iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam benadrukt wordt. Van transparante tot verduisterend, met of zonder baleinen en eventueel afgewerkt met een persoonlijke finishing touch. En met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten. Keuze uit een groot assortiment stoffen. Of je nu mooi gefilterd zonlicht wilt de woonkamer of verduisterend voor de slaapkamer. De vouwgordijnen zijn leverbaar tot en met wel 5 meter breed! Wil je extra bedieningsgemak of heb je moeilijk bereikbare plaatsen, dan kun je kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel Den Breejen Interieur, de Buurt 60 Hardinxveld-Giessendam, en bekijk de gehele collectie.

 

Laat je inspireren