Onze collectie

Bij Den Breejen Interieur vind je een uitgebreide collectie van verschillende producten. Zo bieden we gordijnen, tapijten, harde vloeren, raamdecoratie en wandbekleding. U kunt online, een gedeelte, van onze collectie bekijken.

Gordijnen

Bij Den Breejen Interieur vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. In onze showroom in Boven Hardinxveld adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past.

Tapijten

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. De interieurspecialisten van Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Harde vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype. Voor advies en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld.

 Raamdecoratie

De ramen in je woning zijn heel belangrijk voor sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Bij Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Laat je inspireren