We Dress Your Home

 

Den Breejen Interieurs is een bedrijf wat al jaar en dag in Boven-Hardinxveld is gevestigd en wat is over gegaan van vader op zoon. Het leuke is dat deze tendens zich voort zet en dat Hans en Maarten den Breejen (vader en zoon) samen werkzaam zijn in het bedrijf.

Bij den Breejen Interieurs vinden we de persoonlijke aandacht die elke klant nodig heeft erg belangrijk. Onder het genot van een kopje koffie samen nadenken over uw woonwensen. Ook komen wij bij u thuis om advies op maat te kunnen geven. Wanneer nodig nemen wij de kleurstalen en stoffen mee om op deze manier in uw eigen omgeving een goede keus te kunnen maken.

Een ander punt wat wij erg belangrijk vinden is een goede en vooral constante kwaliteit en service van alle producten die we bij onze klanten leveren. Of het nu gaat om het leggen van een schoonloopmat of om het stofferen van een complete woning; wij gaan pas tevreden de deur uit, wanneer onze klant 100% tevreden is.

Team

Al vele jaren is den Breejen Interieurs een begrip in Hardinxveld en omstreken. In onze winkel staan klantvriendelijkheid, tijd en aandacht voor de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van u als klant, want pas wanneer dat duidelijk is kunnen we u een passend advies geven. Naast klantvriendelijkheid vinden wij een goede service erg belangrijk.

Onze experts

Hans den Breejen

Interieuradviseur/Eigenaar

Berty Ritmeester

Interieuradviseur

Jorian Buwalda

Interieuradviseur

Maarten den Breejen

Interieuradviseur/Eigenaar

Teuni van Steenis

Interieuradviseur

Bianca den Breejen

Interieuradviseur

Sanne Timmerman

Interieuradviseur

Laat je inspireren