Familie Buyk

Over dit project

Als je binnenkomt ligt op de de beneden verdieping PVC dryback van ons eigen private label Vivante. Met een mooie grove houtprint. Daarnaast hangen er in de woonkamer dupli gordijnen, daarvoor hangen er linnen-look inbetween gordijnen. Beide zijn van ons private label Vivante. Als je naar boven loopt zijn beide trappen bekleed met een project matige tapijt, van Interfloor. Deze is ook op 1e verdieping gelegd. In de badkamer hangen aluminium jaloezieën, hierdoor kan je makkelijk met licht en donker spelen.  

 

Wij zijn goed geholpen door den Breejen interieur. Zowel het advies in de winkel maar ook thuis maakt dat we nog altijd super tevreden zijn met de keus van onze vloeren en gordijnen. Het vakmanschap zit hun in de vingers!

Familie Buyk – KLANT SINDS 2018

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wensen te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur. Wij zien u graag in onze showroom!

Laat je inspireren