Familie Damen

Over dit project

De vloer van de beneden verdieping is geheel voorzien van PVC, van MFlor. Dit loopt door op de trap. Er hangen mooie inbetween gordijnen met een wave-plooi. In de keuken is als raamdecoratie gekozen voor houten jaloezieën. Deze hangen eveneens in de badkamer. 

 

Toen we ons nieuwe huis gekocht hadden was al snel duidelijk dat we een PVC vloer wilden met een betonlook, boven op onze betonvloer met vloerverwarming. Ook wilden we graag houten lamellen als raambekleding.

Omdat we uit het verleden al goede ervaringen hebben met jullie daarom ook nu weer alles bij jullie uitgezocht.
Samen met Maarten de vloer uitgekozen en tijdens een consult met Bianca de houten lamellen en de bijzondere en prachtige gordijnen uitgekozen. Omdat ik een diep donkerblauwe muur wilde hebben we voor deze bijpassende gordijnen gekozen.
Ook de hoge witte plinten passen mooi in het geheel. Het meeste werk voor Maarten heeft in het bekleden van de trap gezeten, deze is net als de vloer beneden met PVC bekleed met mooie aluminium profielen. Het is veel werk geweest, maar alles is netjes en vakkundig afgewerkt door Maarten en ook na afloop was Maarten bereid om nog even wat puntjes op de I te zetten.Het is een mooi geheel geworden, helemaal naar ons zin, en zeker geen standaard interieur.

Familie Damen – KLANT SINDS 2007

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wensen te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur. Wij zien u graag in onze showroom!

Laat je inspireren