Familie Mulder

Over dit project

De gehele achterpui hebben wij voorzien van inbetween gordijnen. In de erker hangen vouwgordijnen met in het midden een vouwgordijn van ruim 4 meter breed. En dan de keuken daar hangen mooie houten jaloezieën, wist je dat dit zelfs op een draai-kiepraam bevestigd kan worden. Op de boven verdiepingen is er PVC gelegd, in de slaapkamers hangen er op het raam mooie verduisterende duettes. Een ideaal systeem voor op draai-kiepramen. En dan nog de badkamer, daar komen de aluminium jaloezieën helemaal tot hun recht.

 

Den Breejen Interieur heeft bij ons de PVC-vloeren en alle raambekleding geleverd en gemonteerd. Ze hebben ons voorzien van goed advies en alle mogelijkheden werden besproken, zodat wij de juiste keuze konden maken. Doordat ze alleen met A-merken werken, weet je dat je kwaliteit krijgt. Bij de montage is ook hun kennis en vakmanschap direct zichtbaar, waardoor het eindresultaat er mag zijn. Den Breejen Interieur adviseert met passie en geeft je woning allure.

Familie Mulder – KLANT SINDS 2018

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wensen te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur. Wij zien u graag in onze showroom!

Laat je inspireren